Fitthelvetekukcpjävlaskit

Har fortfarande gjort min bildanalys. Ångest stavas det hörni, har så sjukt mycket att göra den här veckan att jag vill dööööö. Måste sova nu, ska ju upp om 5,5 timmar eller hur fan det blir


gonaaatt


Desperate housewives

Har precis badat och ligger framför tvn. Myyys. Ses imorn darlings. Ursäktar ofräsha bilden haha


Shitfuck


Sunday always comes too late

Ligger i sängen och försöker få tag på Kajsalisa, som skulle skicka hemkunspapsgrejerna till mig. Har typ prov på det imorn och jag kommer få g igen det här året om jag inte får tag på slinkan. SÅ SNÄÄÄÄLLA SKICKA DEM. annars kommer jag inte in på södra latin och får inte en assnygg gitarrpojkvän som luktar apelsin. Måste också läsa klart "låt den rätte komma in" tills på tisdag när vi har bokprov. 300 sidor kvar. seeeegt.
Är sliten som fan och ser ut som döden själv och luktar falukorv. Life sucks.

KLART

Blev precis klar med samhällskunskapen, har prov imorn om globaliseringen. Ska ladda ner nya how i met your mother och dricka kiwisnapple nu innan jag försöker somna. Puuuss på er och ha en bra helg.


@ingas plejs

Leker med Ingas lökar mmmmmmm lovar att uppdatera mer senare!
P.S. svar till Britt-Marie: ja jag tror det här är något jag verkligen behöver i den här perioden i mitt liv


@ingas plejs

Leker med Ingas lökar på bilden mmm lovar att uppdatera mer senare


DIPDYE

Sitter och ska börja med min photoshopbild(som skulle vara klar förra veckan..jajah) och tänkte att jag kunde slänga in ett litet snabbt blogginlägg. I alla fall så ska jag snart tona håret. Att klippa lugg är typ det "modigaste" jag gjort med mitt hår. Ska bara klippa topparna först sen ska Johanna work her magic.

Är dock lite orolig över att det kommer se emo eller nicki minaj ut. Äh, det är ju bara hår.
Vad tycker ni? är det snyggt? kommer jag passa i det?Foto

Är i kajsalisas pappas studio och tar lite bloggdesigmbilder. Jag vart ju lika oemotståndlig som vanligt. Ses ikväll


Spökhuuus

I torsdag hade mina darlings i min mentorsgrupp halloweenpartaj för 4or och 5or. Jag "jobbade" i spökhuset under aulan. En jävel gav mig typ en smocka vafan. Grova femmor. Här är lite piczz


THE GRUDGE

Ligger i mina felsydda blåa pyjamasbrallor och kollar på the grudge på femman, förstår inte vad som ska vara så jävla läskigt med den? Sjukt dålig haha. Idag har jag varit hos Kajsalisa, vi gjorde vårt motionsprogram till gympan, har fuldans till fuldans. Skulle egentligen gå på parteey i bromma med Johanna men har varit sjuk så kunde inte, så har legat hemma och ruttnat hela jävla kvällen. Har ätit årets sunk-popcorn, läst fucking flashback, laddat ner friends with benefits och bara kollat på sexscenerna. Det är ju en helt perfekt lördagskväll säger ni, nej säger jag. Är bitterfittig på mitt liv så ni får inte ens någon jävla webcambild.' Nu ska jag gå till botten med den suspekta lukten jag har känt den närmsta halvtimmen, det blir nog det mest spännande jag kan åstadkomma denna afton.

Good girls

Sitter på non med Fanny, mvgn rullar iin


Nattinufsan

Myser med ljus och how i met your mother, och ska snart stänga ögonen och sova, börjar tio imorgon med bild. Love life, vad gjorde ni idag, kollade på dh kanske? Det gjorde jag, är det bara jag som haatar slynan lynette? Ser ut som en fot med peruk gör hon också. Uzzch


Provar blogg.seappen

Är sjuuukt trött och ska dra till tåget om typ 15 min, på tåget måste jag plugga. Mattehemprov, hemkunskap, franska och kemi (omprov hehe..) kommer suga ballaballaballa. Ska bara se om det funkar att blogga från mobilen, annars får ni ha världens bästa dag i frihet. Don't be a pussyyy


SÅ JÄVLA SNYGG


I`M BACK

Hola chicas, sitter bredvid Erika nu och läser faanzoors blogg, så jävla bra. Kom precis på att jag också har en blogg. haha. Trevligt att se att några trogna läsare fortfarande läser min blogg. Det är snart slut på höstlovet och imöra kommer jag befinna mig i Stockholm igen, om någon undrade. Kanske ska testa min vattenpipa jag fick från mamma (haha) med Johanniis imorn oxå. Hahah, parteeey. Idag åkte kajsalisa hem,  hon har varit här på landet nästan hela veckan och igår var vi ute med Erika och hennes 18-åriga kompis. untz uuntz.

Då vet ni, hörs senare <3
Kommer ju kunna blogga som fan nu när blogg.se appen har släppts. Så ni kan ta del av mina wuuunderbara instagrambilder.


RSS 2.0